KONYA / MERAM - Yenibahçe İlkokulu

DEĞERLERİM AİLEMİN ANISINDA My values are in mu memory of my family e-Twinning Projesi

ANASINIFI ÖĞRETMENİMİZ RABİA YAPRAK GÖNEN VE ANASINFI ÖĞRENCİLERİMİZ DEĞERLERİM AİLEMİN ANISINDA İSİMLİ e-Twinning PROJESİ

What did our parents live while they are growing us up? They took lessons from every experience – good or bad - they had had. How can the parents who have communication problems with their children, convey the experience they have to the young generation? Can they help their children while growing them? Lets experience together!

Anne ve babalarımız büyürken neler yaşadılar? İyi veya kötü yaşadıkları olaylardan nasıl bir ders çıkardılar? Çocuklarıyla iletişimde sorun yaşayan anne ve babalar yaşamdan öğrendiklerini çocuklarına nasıl aktarabilirler? Çocukları büyürken onlara nasıl yardımcı olabilirler? Hadi birlikte deneyimleyelim!

02-03-2021

Yayın: 02.03.2021 - Güncelleme: 12.06.2021 11:01 - Görüntülenme: 309