KONYA / MERAM - Yenibahçe İlkokulu

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılı, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Program Gazi Mustafa Kemal , silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşuyla başladı, ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra  program öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ve yarışmalar ile devam etti. Öğrenciler kendilerine armağan edilen bayramda coşkuyla eğlendi.

Ock

OKULUMUZ BÜNYESİNDE OLUŞTURULAN ŞEHİT ÖZEL HAREKAT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ ALİ CEVİZCİ KÜTÜPHANESİ AÇILIŞI DÜZENLENEN PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİ.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI DUYURUSU

Mrt

VELİLERİMİZE NİYAZ USTA İLKOKULU REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ KONULU SEMİNER VERİLDİ.

Ock

Anneler çocukların, okuldaki meyve saati için süslü tabaklar hazırladılar, çocuklar kendileri için hazırlanan tabakları büyük bir keyifle yediler .

Ock

İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR PROJEİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ETKİN KATILIMI İLE DESTEK VERİLDİ. VERİLEN DESTEK SONUCUNDA KENYA DAN MOHAMED KARDEŞİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KARŞILANACAK.

Ara

OKULUMUZ BÜNYESİNDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ 2023 VİZYONUNA UYGUN OLARAK AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI VE KÜTÜPHANE OLARAK KULLANILACAK SINIFIN DONATIMI YEREL İMKANLARLA YAPILARAK ÇOCUKLARIMIZIN KULLANIMINA AÇILDI.

Ekm

25.10.2019 tarihinde okulumuz toplantı salonunda yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurulunda Okul Aile Birliği Başkanı seçilen Ahmet Kaçmaz ve ekibini tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.